Dispenser Sabun Inframerah Gratis Tutul 2500ml Otomatis

Katrangan singkat:

Sistem dispensing F1407 ngilangi baterei sing mati lan nyepetake pangopènan, menehi dispenser sing ramping, dipercaya, lan lestari.Kanthi volume gedhe nganti 2500ml, bisa digunakake kanggo wektu sing suwe.CE, RoHs, FCC bersertifikat.Garansi setaun diwenehake.


Detail Produk

Tag produk


Fitur

F1407XIANG (1)

Sensor otomatis dilakokno: dispenser sinetron otomatis touchless dirancang kanggo nebulae sanitizer tangan utawa alkohol, lan nyedhiyani dosis otomatis saka semprotan, kang mbisakake disinfeksi tangan cepet lan gampang lan ngilangke kontaminasi salib, entuk karesikan tangan optimal.

Dioperasikake Baterei: dispenser sabun alkohol iki dioperasikake nganggo baterei, uga nganggo adaptor.(Ora dilengkapi adaptor pangisi daya lan baterei)

Trep lan Higienis: mung nyelehake tangan sampeyan ing sensor kanggo miwiti dispenser sabun, sampeyan bisa kanthi efektif ngindhari infeksi silang tanpa ndemek dispenser sabun.Cocog kanggo papan umum kayata kantor, hotel, rumah sakit, institusi medis, sekolah, lsp.

F1407XIANG (5)
F1407XIANG (3)

Spesifikasi

Parameter teknologi
Model No. F1407
Baterei 4 x baterei ukuran C utawa kabel USB
Bahan kelas ndhuwur ABS + HDPE, ora direklamasi
warna putih, werna liyane bisa selaras
ukuran 121,7x131,5x302 mm
Kapasitas 2500 ml
Bobot produk 0,95 kg
Packing 1 pc / kothak njero;10 pcs/karton
Ukuran Karton 81X33X36.5cm
Jinis nozzle Opsional (Spray/Drop/Foam Pump)
Panggonan Wall Mounted, Desktop, Tripod Stand
F1407XIANG (2)
F1407XIANG (1)

kalebu:
Dispenser x1
Kabel USB x1
Manual x1
Gesper ndhukung x1
Sekrup dipasang ing tembok x2
Cathetan: baterei lan adaptor pangisi daya ora kalebu ing paket

Aplikasi:
Siweiyi dispenser sinetron touchless otomatis digunakake kanggo disinfeksi tangan ing omah, kantor, hotel, mall, sekolah, rumah sakit, lan sapiturute, kasedhiya kanggo panggunaan individu lan umum.
Layanan Pelanggan
1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa rega kita bakal mangsuli ing 24hrs.
2. Terus ngandhani pelanggan babagan proses produksi lan mbantu ngatur pemeriksaan kualitas yen perlu.
3. Garansi siji taun lan layanan sawise-sales tanggung jawab.
4. Tim sales lan insinyur profesional kanggo njamin pengalaman tuku sing apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita