Kepiye Penyegar Udara Komersial Modern Digawe

Umur penyegar udara modern sacara teknis diwiwiti ing taun 1946. Bob Surloff nemokke sing pisanan sing dioperasikake penggemar.dispenser hawa seger.Surloff nggunakake teknologi sing wis dikembangake dening militer sing digunakake kanggo nyebarake insektisida.Proses penguapan iki nduweni kapasitas kanggo ngirim semprotan uap sing ngandhut trietilen glikol, zat germicidal sing dikenal kanthi kemampuan ngurangi bakteri ing udara sajrone wektu sing cendhak.Surloff nggawe cara penguapan kanthi nggunakake sumbu katun lampu angin topan, botol reservoir lan kipas motor cilik sing sacara kolektif ngidini penguapan sing luwih suwe, terus-terusan, lan dikontrol ing saindhenging ruang interior.Format iki dadi standar industri.

Ing sawetara dekade pungkasan, ana kesadaran sing tuwuh ing antarane perusahaan komersial kabeh jinis manawa kepuasan karyawan lan pelanggan minangka masalah rumit sing langsung ana gandhengane karo perhatian fasilitas kasebut kanggo kebersihan lan kebersihan.Ing kabeh wilayah bangunan, nanging paling khusus ing toilet perusahaan, keprihatinan sing terus-terusan babagan paparan bau sing ora enak sing ana ing udhara ora bisa digatekake.

Sawetara faktor sing nyebabake panggunaan layanan penyegar udara kalebu penghasilan per kapita sing dhuwur lan standar urip ditambah karo masalah kebersihan industri lan komersial ing antarane para konsumen.Penyegar udara wis suwe nembus sektor omah lan digunakake kanthi akeh ing pusat blanja eceran, kantor, ruang pameran, fasilitas kesehatan lan lingkungan komersial liyane sing ora kaetung.

Dispenser penyegar hawaluwih akeh tinimbang mung ngilangi bau busuk ing ruang kerja komersial utawa industri.Dheweke duwe kekuwatan kanggo nambah swasana ati lan semangat karyawan, lan kanthi ora langsung, sing paling penting.Ora ana sing ngomong: 'Kita ora peduli karo sampeyan' luwih saka kamar mandi utawa kantor sing ora digatekake lan mambu.Semburan seger lemon utawa peppermint sing nyenengake bisa ningkatake tingkat energi lan semangat kanthi cepet.Panyedhiya layanan penyegar hawa sing dipercaya lan efektif bisa nggawe proses nginstal lan njaga sistem penyegar hawa kanthi cepet lan ora krasa lara.


Wektu kirim: Mei-27-2022